چاپ عرصه‌ای فرابخشی است و در گستره وسیع آن، تلاطم صنعت، فرهنگ، تجارت، هویت، هنر، فناوری، بهداشت، و رسانه موج می‌زند و همه این‌ها، نشانگر آن است که چاپ، تبلور اصلی زندگی در دوران معاصر است و بی آن، تصور چگونه زیستن در جهان امروز بسی دشوار است. این اهمیت، تا زمانی که نگاه جامعه و حاکمیت، به حوزه چاپ، نگاهی محدود و عاری از جامعیت جاری در متن و بطن آن باشد، متأسفانه مغفول باقی می‌ماند و چه نیکو است که در بزنگاه‌هایی مانند روز ملی صنعت چاپ، در آگاهی‌بخشی مدیران و حتی شهروندان به موانع پیش روی این حوزه کلان، تلاش وافر به عمل آید و در گذر زمان، از قالب گفتار به برنامه‌ریزی و اجرا در مسیر مانع‌زدایی درآید.

در حال حاضر، مطالبات جامعه بزرگ چاپ، در عرصه‌های مالیاتی و تعرفه‌ای، تسهیل‌سازی فرایندهای معطوف به قوانینی که نیاز به روزآمدسازی‌شان است، تأمین مواد اولیه و ضروری این صنعت، ساماندهی شبکه ناوگانی ماشین‌آلات و تجهیزات، و از همه مهم‌تر تعیین تکلیف در تولی‌گری این حوزه بین چندین وزارتخانه قابل طرح است. بی‌شک، صاحبان اصلی عرصه چاپ، فعالان و دست‌اندرکاران صنفی و صنعتی این عرصه هستند که با تبدیل همدلی‌های موجود به همگرایی‌های قوی‌تر صنفی و تشکلی، می‌توانند در هدایت چاپ کشور در مسیر درست پیشرفت، نقش تعیین‌کننده داشته باشند.

مجمع خیرین صنعتگران مقتدر ، فرارسیدن یازدهم شهریور، روز ملی صنعت چاپ را به همه فعالان، کارکنان، مدیران، اساتید، رسانه‌پردازان، روسای اتحادیه‌ها و تشکل‌ها و تعاونی‌ها و انجمن‌های چاپ کشور تبریک عرض نموده و آرزومند است با بهبود شرایط در افق پیش رو، حوزه بزرگ چاپ کشور به جایگاه اصیل و مطمئن خود بازگردد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *