به همت مهندسان شرکت ملی صنایع مس ایران و برای نخستین بار در صنعت مس، طراحی و ساخت «شورتینگ فریم» به عنوان یک دستگاه کاربردی در کارخانجات لیچینگ، در داخل کشور انجام شد.

سرپرست تعمیرات برق و ابزار دقیق کارخانه لیچینگ میدوک و سازنده دستگاه ایرانی «شورتینگ فریم» اظهار کرد: طراحی و ساخت این دستگاه توسط کارگروه ساخت امور لیچینگ با همکاری کارگاه ساخت خاتون‌آباد انجام شد.

محمدرضا سفلایی افزود: این دستگاه امکان خارج کردن دو سِل مجاور یکدیگر، بدون نیاز به توقف یا اورهال در کل فرآیند با جریان ۲۵ هزار آمپر را فراهم می‌کند و از آنجایی که امکان سرویس سِل‌های الکترو وینینگ را به صورت مستقل و در طول سال فراهم می‌کند، مدت زمان اورهال سالیانه کارخانه را به سه‌روز کاهش می‌دهد.

وی تصریح کرد: کاهش موارد توقف خط تولید و افزایش راندمان جریان، منجر به افزایش تولید ۵۰ تا۶۰ تن مس کاتدی در ظرفیت کامل سالیانه کارخانه لیچینگ میدوک خواهد شد. همچنین استفاده از دستگاه ایرانی «شورتینگ فریم» و ‌موکول نکردن سرویس سِل‌ها به اورهال سالیانه باعث افزایش کیفیت و‌ گرید کاتد مس این کارخانه می‌شود.

سرپرست تعمیرات برق و ابزار دقیق کارخانه لیچینگ میدوک بیان کرد: طراحی و ساخت این دستگاه به صورت بومی و با توانمندی داخلی توسط مهندسین مجتمع مس شهربابک انجام شده است و نمونه مشابه خارجی آن ساخت شرکت G-corner انگلیس بوده که در شرکت بابک مس ایرانیان استفاده می‌شود.

محسن محمودی عضو تیم سازنده دستگاه شورتینگ فریم ایرانی با اشاره به اینکه امکان ساخت این دستگاه به تعداد بیشتر وجود دارد، گفت: طراحی و ساخت دستگاه شورتینگ فریم توسط مهندسان شرکت ملی صنایع مس ایران صرفه‌جویی ارزی حدود ۳۰۰ هزار یورویی به دنبال داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *