مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: تعاملات گروه خودروسازی سایپا با فولادمبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو است.

جواد توسلی مهر صبح چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه نشست مشترک مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره و معاونین شرکت فولادمبارکه و گروه خودروسازی سایپا گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشگام است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، گفت: از سویی نیز باید توجه داشت که  ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تامین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و در این زمینه گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند و در این زمینه قسمت بزرگی از اجتماع را شامل می‌شوند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه مسایل کشور را باید ساده‌تر کرد تا حل شوند، افزود: مسایل ما خیلی پیچیده شد و به این دلیل قابل حل نبود و تاثیر آن خوب نشدن حال مردم بود.

وی با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند، گفت: گرفتاری‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و…  با پرداختن به تولید و تامین معیشت مردم حل خواهد شد و راهکار آن نیز این است که باور کنیم ظرفیت خوبی در کشور است که باید  استفاده شود.

توسلی مهر با بیان اینکه بخش زیادی از تحریم‌ها در کشور خودساخته است، ابراز کرد: در صورت برطرف کردن تحریم‌های داخلی خودساخته می‌توان حال مردم را خوب کرد.

وی با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود:  در این شرایط سهامداران شکایت کرده بودند برای انحلال شرکت، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت و اتفاقات خوبی نیفتاد اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را  در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال ۴۰۰ به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت  برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای ۱۰۰ درصد قابل انجام را در دستور کار داریم، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته ۴۷۰ هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تاکنون از برنامه عقب نبود‌ه‌ایم، اضافه کرد: گروه خودروسازی سایپا در حال حاضر حدود ۶۰ همت به بانک‌ها ۳۸ همت به قطعه‌سازان بدهکار هستیم ضمن اینکه حدود ۴۵ همت پیش فروش خودرو را داریم و  تحویل۲۴۷ هزار خودرو نیز به سال جاری منتقل شده است که با همین وضعیت موجود بر این باوریم که برای تولید به مشکلی بر نمی‌خوریم و به راحتی از کل زیان انباشته سایپا خارج خواهیم شد.

توسلی مهر گفت: گروه خودروسازی سایپا در سال جاری ۴۰۰ همت تعهد فروش  دارد و در حال حاضر گردش مالی در گروه حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ همت را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را دریافت کنیم و تعاملات خوبی را با زنجیره تامین از جمله فولادمبارکه بهتر خواهد شد.

وی گفت:ما در ایران خودرو دیزل شرایط پرداختی خوبی را داشتیم و همین روند را در گروه خودروسازی سایپا نیز دنبال خواهیم کرد.

توسلی مهر با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های نوین در خودروسازی نیاز به حل مشکلات مالی در این شرکت دارد، افزود: برای این امر اصلاح قیمت مواد اولیه امری ضروری است.

توسلی مهر با بیان اینکه تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو است، تصریح کرد: افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا انجام شده است.

کوروش کمان کش، معاون خرید و صادرات گروه خودروسازی سایپا نیز در این نشست ضمن قدردانی از زحمات فولاد مبارکه طی سال‌هایی که با گروه خودروسازی سایپا همکاری داشته است، اظهار کرد: همواره همکاری‌های سایپا و فولاد مبارکه به نحو احسن بوده و با طرح‌های توسعه‌ای که در دستور کار فولادمبارکه قرار دارد در سال‌های آینده، شرایط بهتری را خواهیم داشت.

وی افزود: هماهنگی و برنامه‌ریزی خوبی در این مجموعه برای افزایش تولید داخل انجام شده تا بتوانیم خرید خارجی را در سایپاکاهش دهیم.

معاون خرید و صادرات گروه خودروسازی سایپا به تغییرات تولید ورق گالوانیزه در شرکت ورق خودرو اشاره کرد و گفت: خرید صورت گرفته طی ۲ ماه اخیر به ۱۰ هزار تن رسیده است و تولید این محصول در ورق خودرو که از زیرمجموعه های گروه فولاد مبارکه است، سالانه ۱۰۰ میلیون دلار از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: این امر هم به وزارت صمت برای استفاده از این ارز برای کارهای واجب‌تر کمک می‌کند و از سویی نیز فشاری را از رو بانک مرکزی بر می‌دارد که این ارز را برای دیگر خریدهای خارجی استفاده کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *