مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: سازمان جهانی اقتصاد در گزارش خود از ریسک های محتمل سال ۲۰۲۴ ناامنی سایبری را به عنوان چهارمین ریسک محتمل معرفی کرد که مطمئنا در ۱۰ سال آینده نیز جز ۱۰ ریسک اول دنیا است.

محمدیاسر طیب نیا عنوان کرد: فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین مجتمع صنعتی کشور با حمایت از هشتمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات درصدد ارتقا امنیت سایبری است که این شرکت زنجیره بالغ بر ۳۵۰۰ شرکت، مجموعه صنعتی، تامین کننده و مصرف کننده زنجیره این شرکت را تشکیل می دهند.

وی گفت: حملات سایبری علاوه بر ضربه به تکنولوژی، ریسک های اقتصادی، زیست محیطی، اجتماعی و… را نیز به همراه دارد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه افزود: دشمن با حمله سایبری به فولاد مبارکه و چند شرکت صنعتی دیگر درصدد ضربه به صنعت مادر کشور بود و دشمن واقف به جایگاه مهم صنعت فولاد در کشور است که در این راستا فولاد مبارکه به خوبی با تصمیمات هوشمندانه توانست حمله سایبری را دفع کند.

طیب نیا در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه شاهراهی به سمت اقتصاد بدون نفت باز کرده همچنین شرکت سال گذشته رتبه اول صادرات غیر نفتی را کسب کرد.

وی اضافه کرد: ایران جز ۱۰ کشور برتر در تولید فولاد است و این صنعت یکی از نقاط قوت و پایداری کشور در مقابل تحریم‌هاست و کشورمان مسیر کوتاهی تا جایگزینی صنعت فولاد برای اقتصاد بدون نفت در پیش دارد و مراقبت از جایگاه فولاد حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد: وظیفه دولت هم صدایی در دفاع از امنیت اطلاعات است و دانشگاه با تقویت زیرساخت های علم و تربیت نیروهای متخصص برای این حوزه، بخش خصوصی با ارائه راهکارها و دستاوردهای جدید، و صنعت نیز در این زمینه حامی و یاور است.

طیب نیا گفت: در این جشنواره ۸ طرح در مسیر تحول دیجیتال از سوی فولاد مبارکه که شامل؛ سامانه هوشمند پایش آلاینده های زیست محیطی، سامانه هوشمند کنترل موتورخانه های حرارت مرکزی، سامانه هوشمند کنترل و پایش مصرف برق، سامانه هوشمند کنترل و پایش مصرف سیالات، سامانه هوشمند پایش وضعیت ترابری سبک، سامانه هوشمند پایش وضعیت ترابری سنگین، سامانه هوشمند پایش وضعیت حمل و نقل، ربات مارکینگ تختال افتتاح شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *